Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Målning på Stadsmissionen

Stadsmissionens Logi och Stödboende i Lund erbjuder stöd och hjälp för hemlösa med missbruksproblematik i Lunds kommun. Verksamheten har plats för totalt 29 gäster och omfattar stödboende, logi, 55+-boende samt tillsyn och stöd för personer boende i kontaktlägenheter.

Senast uppdaterad av Sanna i

Vi på DittNyaBadrum kände att detta var ett perfekt ställe för oss att komma igång på då detta var vårt första projekt. Dels eftersom vi hade kontakter redan på Stadsmissionen Skåne i Lund men också för att huset de använder för boendet är ett äldre och behöver alltid lite stöd i form av hantverk.

 2

Vi besökte huset och träffade Carola Larsdotter som visade oss runt och förklarade var de främst behövde hjälp med var målning. Vi hittade några väggar som definitivt behövde lite uppfräschning och skrev ner vilka färger och kvm det handlade om. Det var jätteintressant att få lära sig mer om verksamheten och man blev oerhört imponerad av vilka stora insatser Stadsmissionen gör för de hemlösa och missbrukande i Lund. Det var härligt att få vara med, om även bara på en liten hörna.

Följ @dittnyabadrum på Instagram