Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Upplev din nya Tylö-bastu i vår Lomma-butik

Ja, det är sant! Vi har kopplat in basturna inne i butiken så att du kan testa din nya Tylö-bastu och ta ett beslut med facit i hand.

Senast uppdaterad av Sanna i

Basta i en badrumsbutik.

Vi bygger ju egendesignade badrum inne i butiken för att du ska kunna få en verklig upplevelse av vårt arbete. Nu gäller det även bastu och ångduschar, och du kan boka en bastukväll i vår Lomma-butik för att testa och jämföra upplevelsen av tre olika typer av bastur av aggregat.

Läs mer om varför vi väljer just Tylö.

Besök vår butik i Lomma eller ring 040-230470 för att boka en privat bastukväll i vår butik. 

Harmony - Traditionell bastu.

Bastuupplevelsen i Harmony är verkligen som namnet beskriver - harmoni. Bastun har rena linjer utan skarvar och anpassas i storlek till ditt badrum. Olika trä- och glastyper att välja mellan ger kontroll över kompositionen av ditt nya badrum. Läs mer om bastun Harmony på Tylös hemsida.

Harmony squareHarmony corner 

Vilken bastu är du? Läs vår artikel om olika bastutyper.

Panacea 1709 - Ångbad.

Panacea är otroligt vacker att bara titta på. Tylö har lyckats med världsklassig design och funktion som förhöjer känslan. Själva upplevelsen lever upp till namnet "Läkandets gudinna". Läs mer om ångbastun Panacea på Tylös hemsida. 

Panacea redPanacea violetPanacea shadow

 

Panorama - Exklusiv bastu.

Superlativerna räcker inte för Panorama, och beskrivning likaså. Panorama ingår i Tylös Design Line, vilket ger dig full kontroll att skräddarsy och anpassa bastun efter din vision och upplevelse. Läs mer om bastun Panorama på Tylös hemsida.

Panorama on white

Följ @dittnyabadrum på Instagram