Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Tylö i butiken

I vår butik i Lomma visa vi utvalda bastu från Tylö. Välkommen in i butiken för att gå igenom närmre vad du letar efter och få pris på din nya bastu.

Senast uppdaterad av Sanna i

Tylö-bastu är ett självklart val.

Som du säkert vet är vi väldigt noga med vilka varumärken vi arbetar med och rekommenderar. Varje badrumspartner måste leverera i världsklass - i kvalitet, service och garantier. Med Tylö kan du inte gå fel. Vill du veta mer om varför vi väljer Tylö som bastu?

Vi ville verkligen visa basturna i sin verkliga miljö. Därför ingår många av Tylös bastur i vår permanenta utställning av fullstora badrum i vår Lomma-butik. Välkommen in för att provsitta :)

tylö aggregat

Vill du testa en ny Tylö-bastu? Boka en privat bastukväll hos oss och testa olika bastuaggregat så att du kan ta ett beslut med facit i hand. Sen är det också lite häftigt att basta i en badrumsbutik. 

Vilken bastu är du?

Nu när vi alla är överens om att Tylö är bäst på bastu så är det dags att välja ditt bastuaggregat. Ska du välja ett traditionellt bastuaggregat eller vill du ha ångaggregat - eller varför inte ångbad eller infrabastu med omedelbar värme? Läs mer om vilken bastu som bäst passar din livsstil.

Tylo asiatisk

 

Följ @dittnyabadrum på Instagram