Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Vilket badkar är du?

Man måste inte ha badkar, men när man ser sitt badkar så måste man ha det. Badkar är antigen eller. Släng regelboken och gå på känslan - för ett badkar är just känslan i badrummet.

Senast uppdaterad av Sanna i

Nordhem skapar svårslagna badkar.

Vi väljer Nordhem för att vi delar deras öga för design och funktion, och är ett svenskt familjeföretag med en standard som vi är stolta över att rekommendera. Vi väljer Nordhem för att vi delar deras strävan att skapa badrum utöver det vanliga.

Nordhem

Fristående badkar.

Kanske borde vi kalla det för självständiga badkar. Friheten när inget rör vid dig. Ingenting är ända intill, förutom vattnet. Det är något alldeles speciellt med fristående badkar. Du blir fristående. Och självständig.

Bråviken

Hörnbadkar.

En av våra storsäljare är hörnbadkaret Glimminge från Nordhem. Varför? För att det är fullt kompatibelt med två olika massagesystem och med konstruktionsförstärkaren Nordurit® lämnar Nordhem 30 års garanti. Och vi älskar långa garantier. Långa garantier skapar en tilltro och trygghet att välja inredning i världsklass.  Glimminge

Inbyggda badkar.

Medveten design är skillnaden på ett badrum och ett badrum som inspirerar. Inbyggda badkar lever genom trender och tid, när det medvetna får ta plats. På bilden visar vi Saltholmen från Nordhem - vackert i sig och perfekt för att bygga in. 

Saltholmen

marmor

Massagesystem för badkar.

Vi rekommenderar Nordhems egenutvecklade massagesystem för att de är starka och tysta. Väljer du dessutom ett badkar i Nordurit® sänker du volymen ytterligare. Deras massagesystem passar badkaren Saltholmen, Glimminge och Torekov. 

Massage

Följ @dittnyabadrum på Instagram