Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Vilken kategori tillhör du?

Katalogslukare eller fix och färdigt?

Senast uppdaterad av Sanna i

Katalogslukaren

Du älskar att åka runt och titta på olika kranar, kommoder, duschar. Du njuter av att lära dig mer om detta ämne - badrumsinredning som du faktiskt inte visste så mycket som du trodde om. Du har inga problem att behöva läsa dig igenom 20 kataloger under helgen bara för att hitta precis den knoppen som passar till den där grejen man vrider på i duschen. Faktum är att du tycker det är roligt.

Gör detta -> Hitta din stil och vad du tycker om. Kanske har du redan märkt ut allt du vill ha i katalogerna och skissat upp hur du tänker dig ditt nya badrum. Ta med dig allt ditt material till vår butik i Staffanstorp så går vi tillsammans igenom vad som är möjligt. I hjälper dig med alla frågor samt ser till att din dröm är genomförbar.

Klassikern

Du vet ungefär vilken stil ditt badrum ska ha (modernt/ gammeldags/ klassiskt/ svart & vitt), men har varken lust eller ork att åka runt och leta runt i inredningsdjungeln.

Gör detta -> Fyll i vårt underlag "Ta med till ritning" och boka en kostnadsfri 3D-ritning på vår hemsida. Tillsammans går vi igenom allt och vi hjälper till med förslag på vad som skulle kunna passa ditt nya badrum.

Problemfritt, färdigt badrum, tack!

Du vill ha ett vanligt standardbadrum inte några krusiduller. Du vill inte behöva tänka på vilket duschset som passar till vilken tvättställsblandare. Du vill inte behöva tänka på vilket badkar som går in eller vilken dusch som är optimal.

Gör detta -> Skriv ner dina väggmått eller ring oss på 046-253010 eller 040-230470, så bokar vi in en ritning. Sedan tar vi fram ett prisförslag åt dig på både inredningen och själva renoveringen. Du får ett komplett förslag och du behöver inte oroa dig för något.

Följ @dittnyabadrum på Instagram