Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Vilken badrumsspegel är du?

Det vackra med en badrumsspegel är att spegelbilden ständigt förändras. Speglar ger oss ett annat perspektiv. Ljus, bakgrund, var vi står och hur vi mår - allt påverkar det vi ser, och hur vi ser. Därför är det spännande att välja badrumsspegel efter den effekt du önskar - och förstärka din spegelbild!

Senast uppdaterad av Sanna i

Lys upp badrumsspegeln (och badrummet). 

Vi är nog alla överens om att ljus påverkar hur vi mår. Vilken tur då, att vi har badrumsleverantörer som INR som ger dig möjligheten att påverka ljuset i spegeln.  Du reglerar och dimrar enkelt ljusstyrka och färgtemperatur med hjälp av touch-knappen undertill.

INR imfri spegel

 

Du förtjänar en klar spegelbild!

Med imfritt glas från INR får du alltid en glasklar spegelbild på en centrerad yta om 30x40 cm. Perfekt för makeup, rakning eller ett motiverande pep-talk. Speglarna har en värmefolie på baksidan som aktiveras när belysningen är tänd.

INR imfri spegel 2

 

Fler i familjen?

Vi älskar parbadrum. Ja, kanske är det gemenskap vi älskar. Men visst finns det något otroligt vackert med parspeglar. Klassiskt romantiskt. På bilden visar vi Danska Dansani och deras badrumsserie Calidris.

Dansani Calidris

 

Gör spegelbilden till ett självporträtt. 

Vi pratar ofta om att vi vill att du ska förverkliga din badrumsdröm och att badrummet är det viktigaste rummet i hemmet. För det är här vi förbereder oss inför dagen och det är här vi avslutar den. Ett badrum som ger dig energi och hjälper dig att slappna av har stora effekter - varje dag. Inramade speglar tycker vi förstärker känslan för dagen, precis som ett konstverk som kan ge dig en ny känsla varje gång du ser på det.  

Dansani Calidris 2

 

Bjud in solen i badrummet.

Ja, vem vill inte ha solen i badrummet? Förutom det praktiska att sätta ljuset bakom spegelglaset så att ljuset blir jämnt, så är det också otroligt vackert när det sfäriska kompletterar raka linjer och släta väggar. Design i världklass från INR. 

INR rund spegel

 

Följ @dittnyabadrum på Instagram