Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Vi väljer Tylö.

Vi älskar varumärken som brinner för vad de gör. Det är en av anledningarna till att vi väljer Tylö.

Senast uppdaterad av Sanna i

Logga

Tylö har både det äldsta och det senaste inom bastu, håller hög kvalitet och design, är svensktillverkat, har långa garantitider och en känsla för service. Men viktigast av allt - Tylö har passion för sitt arbete, vilket alltid märks i resultatet. 

Bastu för oss handlar om avslappning, meditation och gemenskap.

Alla kan vi berätta en historia om när vi som barn öste vatten på stenarna i bastun och tävlade om vem som kunde sitta kvar längst. Visst minns ni att det stod Tylö på sidan av aggregatet? Skillnaden idag är att det finns det en mängd olika typer av bastu. 

I bastun kan vi vara själv och varva ner efter en bra dag på jobbet. Eller så samlar vi familjen och skapar stunder att minnas. Men det är vi det. Turs nog heter vi Ditt Nya Badrum och inte Vårt Nya Badrum. Vi hjälper dig gärna att designa och rita upp ditt drömbadrum med bastu. Läs mer om hur en badrumsrenovering med oss går till.

Vilken bastu passar min livsstil?

Det finns en uppsjö av bastutyper och konstellationer. Vi tror att det bästa sättet att välja bastu är att ställa dig själv frågan - vilken bastu passar min livsstil? Det finns råd, rön och vetenskap som talar för att bastubad förebygger en mängd sjukdomar och förlänger livet, bastubad hjälper återhämtningen efter träning, bastubad hjälper huden. Allt är förmodligen sant, om än med mer eller mindre modifikation av sanningen. Läs mer om olika bastutyper här.

Expression

Elite

French

Evolv

Harmony

i170

Följ @dittnyabadrum på Instagram