Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Häftigaste badrumsspegeln i Sverige!

Med denna spegel har Aspen satt standarden.

Senast uppdaterad av Sanna i

Ingen har så länge jag arbetat med badrum kommit på en så pass modern, innovativ, perfekt-för-denna-tiden produkt som denna. En badrumsspegel med integrerade, dolda högtalare som har en dockningsstation där du enkelt pluggar in din Iphone eller Ipod och lyssnar på din favoritmusik. Detta är rena (badrums-)drömmen för oss som tycker om att ha musik igång när vi gör oss i ordning på morgonen eller varför inte lite avslappnande musik till badet. Tänd några ljus, dimma lampan och sätt på lite skön Daniel Lemma?

 

Jag citerar Aspens egna ord om deras nya produkt:

"Varför inte börja dagen till tonerna av din favoritmusik? Vår musikspegel har en dockningsstation där du kan koppla in din Iphone eller Ipod, och samtidigt ladda den. Högtalarna sitter bakom spegeln och du väljer själv dagens stämning - kanske med lugn jazz eller uppiggande pop?"

 

Denna underbara musikspegel finns i tre mått: 65 cm, 100 cm och 130 cm. Alla med effektiv LED-belysning. Ljudsystemet är utvecklat i samarbete med professionella ljudleverantören DLS. Via AUX-porten kan du även ansluta andra ljudkällor. Fjärrkontroll för att styra uppspelning och volym medföljer, samt belysning för spegeln.

Följ @dittnyabadrum på Instagram