Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Slipp borra - nyttja blandarkorgen eller kabinhyllan

Perfekt för dig som vill slippa borra

Senast uppdaterad av Sanna i

Slipp borra och få 10 års garanti!

Den är enkel, stilren och helt genialisk. Så skönt att det nu finns ett bra alternativ för alla oss som inte vill borra i den vackra kaklen.  Blandarkorgen passar både 150 och 160 CC och kommer från Smedbo. Den svenska kvalitén gör att vi lämnar hela 10 års garanti och gör förhoppningsvis att ditt badrum slipper fuktskador och tråkiga märken i ditt kakel. 

 

För det är ju inte bara för att det är svårt att borra i något så hårt material som kakel, eller bara för att det blir så fult och tråkigt när man vill ändra placering på korgen, utan också för att slippa rädslan för vad man gör med fuktspärren när man borrar igenom det. Visserligen sprutar man in silikon vilket i sin tur ska ge ordentligt med skydd för fukten att ta sig in men man kan aldrig vara helt på den säkra sidan. Så ta det säkra före det osäkra - och bäst av allt - Slipp borra!

 

För er som kanske har blandaren kommandes direkt ur vägg eller av annan anledning (kanske små nyfikna barn som helst inte ska äta schampo till frukost) inte vill ha trådkorgen hängandes på blandaren finns det ett ypperligt alternativ - kabinhyllan! Även här slipper du hål i väggen och kan flytta runt hyllan som du vill på duschdörren. För er som vill hänga denna på en dörr eller glasblocksvägg eller något lite tjockare än en vanlig duschdörr kan jag meddela att detta går bra sålänge väggen/dörren ej är tjockare än 6,5 cm. Tre hyllplan gör att du har massor av utrymme för alla schampoflaskor, tvålar och allt annat man trycker ner i sina badrumskorgar. För er flerbarnsfamiljer - sätt två!

Följ @dittnyabadrum på Instagram