Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Spara eller slösa?

Vinner man på ett köpa dyrare?

Senast uppdaterad av Sanna i

I badrumsvärlden finns det ju som du säkert känner till nästan hur många märken som helst. Det finns de etablerade, de billiga, de bästa, de lite annorlunda. Ja, det finns något för alla. Men något jag ofta får frågan om är om man tjänar på att köpa den dyrare badrumsinredningen?

Tyvärr kan man inte dra alla badrumsmärken över en kant, jag säger tyvärr eftersom detta hade varit så mycket enklare. Men jag har väldigt mycket erfarenhet från olika märken och kan säga att vägen som ger dig allra mest, är att ta ett märke som är "lagom dyrt". För verkligheten ser ut så att man kan inte köpa kvalité med för lite pengar. Har man lyckats tillverka en badrumsmöbel för en chockerande liten peng, är också kvalitén chockerande liten. Däremot kan man få en mycket fin badrumsmöbel, till och med svensktillverkad om man vill, till ett rimligt pris.

Sedan finns det ju givetvis de där jättedyra märken. Dessa ger faktiskt i de flesta fall mer kvalité. T ex kan de vara att de är så pass bra kvalite att de lämnar tio års garanti (se Aspens sortiment), eller så kan detaljerna vara handgjorda eller kanske rentav gjorda av någon konstnär(se delar av Du & Bad´s sortiment).

Min kontenta är alltså: Slösa lagom. Var inte dumsnål, men du behöver heller inte lägga hela din besparing på din nya kommod! Och har du funderingar kring märket du är sugen på att köpa, ring gärna oss om smakråd!

Följ @dittnyabadrum på Instagram