Behörig våtrum Staffanstorp 046 - 25 30 10 Lomma 040 - 23 04 70
Vilken badrumsspegel är du?

Vilken badrumsspegel är du?

Det vackra med en badrumsspegel är att spegelbilden ständigt förändras. Speglar ger oss ett annat perspektiv. Ljus, bakgrund, var vi står och hur vi mår - allt påverkar det vi ser, och hur vi ser. Därför är det spännande att välja badrumsspegel efter den effekt du önskar - och förstärka din spegelbild!

Läs mer om Vilken badrumsspegel är du?
Senast uppdaterad av Sanna i
Älskade marmor

Älskade marmor

Inspireras av denna vackra, dramatiska, tidlösa marmorinspirerade granitkeramik från Bricmate. Designen har hämtats från den kända Statuario och plattorna är så levande och varierande att du aldrig kommer få två likadana plattor bredvid varandra.

Inspireras av denna vackra, dramatiska, tidlösa marmorinspirerade granitkeramik från Bricmate. Designen har hämtats från den kända Statuario och plattorna är så levande och varierande att du aldrig behöver få två likadana plattor bredvid varandra...

Läs mer om Älskade marmor
Senast uppdaterad av Sanna i
Vilken bastu är du?

Vilken bastu är du?

Innan du väljer paneler och aggregat - ta en liten stund och fundera över vilken upplevelse du vill ha.

Idag har du möjlighet att välja mellan flera olika typer av bastu - torr, ånga eller omedelbar värme. Vilken typ av bastu passar egentligen din livsstil?

Läs mer om Vilken bastu är du?
Senast uppdaterad av Sanna i
Wettern - modern och hållbar

Wettern - modern och hållbar

Aspen lanserar sin mest stilrena möbelserie någonsin. Med inspiration från Jönköpings egna sjö och i ren, slimmad design är Wettern något alldeles extra. Den är genomarbetad i högsta tänkbara kvalitet och harmoni med ett helintegrerat tvättställ. Med möbeln lanserar Aspen ett helt nytt material för badrumsmöbler.

Läs mer om Wettern - modern och hållbar
Senast uppdaterad av Sanna i
Vi lagar middag till  familjerna boende på RonaldMcDonaldhuset i Lund

Vi lagar middag till familjerna boende på RonaldMcDonaldhuset i Lund

Tanken med huset är att det ska vara ett hem, hemifrån. Här finns det inga vita läkarrockar och stela sjukhusmiljöer utan huset är otroligt hemtrevligt och man blir varmt bemött. Detta underlättar läkandet och en period som kanske är det jobbigaste man någonsin går igenom.

Tanken med huset är att det ska vara ett hem, hemifrån. Här finns det inga vita läkarrockar och stela sjukhusmiljöer utan huset är otroligt hemtrevligt och man blir varmt bemött.

Läs mer om Vi lagar middag till familjerna boende på RonaldMcDonaldhuset i Lund
Senast uppdaterad av Sanna i

Pris för badrumsprojekt

Kontakt med hantverkare själv eller låta någon annan sköta det?

Många frågar vad ett rimligt pris på en badrumsrenovering är. För att kunna svara på denna fråga måste man börja med att kolla vilka krav man ställer på sin badrumsrenovering.

Läs mer om Pris för badrumsprojekt
Senast uppdaterad av Sanna i

Följ @dittnyabadrum på Instagram