Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Vi rekommenderar

INRs historia
INR startade sin resa 1988 då de tillverkade en duschlösning, Linc Josephine till en hotellkedja som behövde en smidig lösning i sina hotellrum. Därefter har INR utvecklats till Nordens största duschtillverkare. Med miljö, design, kvalitet och kundens behov i centrum har INR lyckats bygga upp ett komplett duschsortiment med smarta lösningar och praktiska detaljer. De har sin tillverkning i Malmö och kan därför leverera på kort tid med riktigt hög kvalitet.

INR

Fördelar med INR

  • Svensktillverkat
  • Upp till 15 års garanti
  • Suverän service
  • Kostnadsfri måttanpassning
  • Kan snedkapa glaset

"INR är det enda duschmärket vi behöver"

Ingen annan har ens kommit i närheten att ha ett sådant komplett, flexibelt och inspirerande produktsortiment inom duschar som INR har lyckats med. De är verkligen specialister på det de sysslar med, och har alltid lösningar för att tillgodose kunderna deras behov och önskemål.

INR är det enda duschmärket vi behöver. De utgår från vad kunden behöver och ger alltid högsta service. De ligger alltid steget före och har en garantitid som ger kunderna en trygghet vi gärna vill erbjuda. / Sanna, VD på DittNyaBadrum

Handla INR i vår butik

INR har ett komplett sortiment och måttanpassar duscharna för att passa ert badrum. Ni hittar utställningar i våra inspirerande butiker i Lomma och Staffanstorp. Kom förbi så hjälper vi dig med ditt drömbadrum!

  1. INR
  2. INR
  3. INR

Följ @dittnyabadrum på Instagram