Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Spännande vitt

Spänningen med vitt och ljust är att det alltid finns mer att upptäcka när alla detaljerna är på display. I ett vitt badrum finns inga skuggor eller gömställen. Det gör vitt väldigt spännande!

Spännande vitt 3D

Nytt badrum i Staffanstorp. När vi planerar ett badrum tillsammans med dig så ritar vi upp varenda detalj i 3D så att vi kan se det färdiga badrummet med all inredning i alla möjliga vinklar. Och vi menar alla vinklar - ner till själva spegelbilden.

Spännande vitt 1

Det vita kaklet WT White Matt från Konradssons lägger hela temat för badrummet. Men för att vitt verkligen skall få skina behöver det hjälp av ljus. Taket är fyllt av spotlights och det immfria spegelskåpet från INR med infälld ovanbelysning och extra underbelysning är dimbar för att kontrollera ljusflödet i rummet. 

Spännande vitt 2

För att följa tema och design är porslin och underskåp från samma A-serie som spegeln. Hela badrummet känns ostört och grepplådorna följer den släta helheten i badrummet. 

Spännande vitt 3

Det är lätt att tro att mörka färger ska bryta eller störa, men istället tillför det en hel del värme. Det kan också vara värmekablarna, men vi tror nog på att rätt färgpalett är det som ger badrummet sin personlighet - vare sig du väljer många färger eller inte. 

Spännande vitt 4

... och nu åter till INR. Det är svårt att överträffa INRs badrumsperfektion. Dusch, duschglas och handdukstork - alla tre från INRs LINC-serie. Läs mer om INRs duschar.

Följ @dittnyabadrum på Instagram