Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Modernt med raka linjer

Ett fräscht badrum med härlig golvvärme, stora golvplattor och ett ljust fönster. Den nya tvättmaskinen och torktumlaren gör dessutom vardagen lite lättare.

Badrum

Här är ett modernt men ändå klassiskt badrum med strama linjer. På väggarna har vi 30x60 cm plattor med skurna kanter från Bricmate. Den högblanka ytan tillsammans med fönstret gör att rummet upplevs större och ljusare och de stora 45x45 cm golvplattorna gör att man slipper en massa fogar. I duschdelen har vi dock den obligatoriska mindre storleken 10x10 cm för att kunna ha ett bra fall mot golvbrunnen. Av praktiska skäl har vi installerat både en tvättmaskin och torktumlare, allt för en enklare vardag.

Badrum-2Fönstret gör att det är svårt att placera en duschhörna med två väggar, och Mats vill inte stänga in ljuset med en duschvägg från vägg till vägg. Som tur är har Inredningsglas skapat en enkel duschdörr med en böjd vinkel som gör att man inte får allt för mycket vatten utanför duschen. Självklart går den enkelt att böja in duschdörren när den inte används.

På väggen har vi den svensktillverkade Lysan kommod 55 cm i svart ek från Aspen matchar det mörka golvet.  I spegelskåpet i samma serie finns det ett eluttag (detta ingår som standard vis köp av spegelskåp från Aspen).

Handdukstorken heter Nääs och är tillverkad av Nordhem, en av Sveriges ledande handdukstorktillverkare.

Badrum-4Detta var ett projekt som krävdes noggrann planering och duktiga hantverkare för att få snyggt slutresultat, speciellt med de skurna
kanterna. Projektet passade oss perfekt och Mats var en väldigt trevlig kund att lära känna och hitta bra lösningar med. Tack för förtroendet!

Följ @dittnyabadrum på Instagram