Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Metallicgolv och svart möbel

Gabriella och Francesca har länge drömt ett nytt, vackert badrum. Tillsammans med Linus på DittNyaBadrum växte idén sakta men säkert fram till en färdig plan.

Handfat _liten

Vissa kriterier fanns; tvättmaskin och torktumlare måste få plats, handfatet måste vara rejält och med mycket utrymme undertill (på så sätt slapp de spegelskåpet, som lätt blir en skräpsamlarplats). De ville ha en rymlig, lättstädad dusch och bra belysning.

På det stora hela ville de ha ett modern, fräscht, praktiskt badrum med snygga detaljer. Detta är precis vad de fick. Den smarta kommoden från Svedbergs ger både rejält utrymme att tvätta händerna på samt smart förvaringsutrymme i lådan under.

Linc Angel liten

Vi är väldigt nöjda med slutresultatet. Projektansvarige på plats höll en jättebra fart, och var färdig långt innan tidsplanen. Han höll det städat och snyggt och gav bra information och tips. Vi är väldigt nöjda med både processen och slutresultatet, Vi älskar vårt nya badrum och kan varmt rekommendera DittNyaBadrum för nya kunder, de håller vad de lovar!” Gabriella

MassageduschDe vackra klinkersen från Bricmate på golvet finns i många storlekar. Här använde vi oss av de klassiska 30*30 cm i den stora delen av badrummet, främst för att slippa ha så många fogar. I duschdelen behövs dock mindre plattor för att kunna göra ett bra fall, så här använde vi samma platta, fast i mindre format, 15*15 cm. Som bård drog vi upp golvplattan, fast i oregelbunden mosaik. Detta ger verkligen en "wowkänsla" när man går in i badrummet, och duschväggarna i klarglas gör att man tydligt ser bården.

Som pricken över i:et valde Gabriella och Francesca Smedbos krokar och toalettrullehållare. Dessa är inte bara estetiskt snygga, utan är också utav otroligt bra kvalité. På dessa har de, precis som på arbetet, 10 års garanti.

Kakel

"Gabriella har varit en underbar kund att arbeta med. Tillsammans fick vi fram det resultat hon och hennes dotter var ute efter, och vi hade väldigt trevligt på vägen dit!" Sanna

Följ @dittnyabadrum på Instagram