Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Lyxigt i grått, vitt & svart

Bygga ihop två rum, helt ny golvbrunn samt rördragning och inbyggt badkar. Hos Tomas och Veronika fick vi verkligen ett projekt att bita i!

Badrumsrenovering Malmö

Tomas och Veronika hade sitt första möte med Linus & Jimmy i vår butik i Staffanstorp. Här ritade de tillsammans en första tredimensionell skiss av hur deras nya badrum skulle kunna se ut. Nu hade de möjlighet att få sitt drömbadrum, då de skulle bygga ihop två rum och på så sätt få plats med de saker de längtat efter; Dubbelvask, stort bubbelbad, användarvänligt för alla i familjen och givetvis ett nytt, snyggt badrum med fräscha, stilrena färger samt praktisk förvaring.

Bubbelbadkar badrumsinspiration

Badrumsinspiration

Färgerna skulle vara moderna, vackra men inte skrikiga. Tillsammans hittade vi en vacker skala i vitt och grått med matta, kantskurna 30*60 cm plattor till väggarna och en underbar mixmosaik från Bricmate. Till detta valdes en grafitgrå, lättstädad granitkeramik från Italien till golvet, hylltopp och fondvägg. Denna klinker finns i både 30*30 cm, 30*60 cm samt 10*10 cm och är därför perfekt för badrum där vi behöver en mindre platta vid golvbrunnen.

Eftersom Tomas och Veronika valde en rejäl dubbelvask med mycket utrymme i underskåpet från svensktillverkade Aspen slapp de ha ett stort spegelskåp man kan välta ner grejor från. Istället tog de en luftig, stor spegel med två armaturer som ger rejält med ljus. Två eluttag i lådorna på kommoden gör att man kan vara flera som gör sig i ordning samtidigt.

Vi valde "DittNyaBadrum" för att vi var trötta på att renovera själva och ville ha någon som kunde ta totalansvaret för hela projektet. Mottagandet och genomförandet vi fått har sedan första stund och genom hela projektet har varit oklanderligt. Hela projektet förlöpte mycket snabbt och smidigt och höll de planerade tidsramarna vi satt och endast ett par små problem tillstötte men de löstes lika fort igen. Vi kan varmt rekommendera "DittNyaBadrum" vilket vi redan gjort till oss själva då vi skall göra om badrum nummer två i Februari 2012. / Tomas och Veronika

Kommoder badrumsinspiration

Handdukstork badrumsinspiration

Handdukstorken från Nordhem, ovanför det inbyggda badkaret gjorde att utrymmet här kunde utnyttjas effektivt, samtidigt som detta blev den mest logiska och snygga handduksförvaringen i badrummet.

Tomas och Veronika hade klart för sig vad de var ute efter, de behövde bara lite hjälp med val av märke och storlekar. De visste vilken stil de ville ha, men inte riktigt hur bygget skulle genomföras. Där kunde vi ju hjälpa till, och i detta fall var 3D-ritningen i Winner en enorm hjälp, här kunde vi se exakt vilka mått som gick in och hur det skulle komma att se ut. Tomas och Veronika har varit väldigt trevliga och härliga kunder att arbeta med, och jag är jätteglad att de valde oss som deras totalentreprenör


På produkterna har de mellan 2 och 10 års garanti, och med arbetet kan de känna sig trygga med 10-årsgarantin vi lämnar på alla våra jobb.

Följ @dittnyabadrum på Instagram