Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Ljust & personligt

Vill du precis som Catarina ha ett ljust & personligt badrum, som passar både den avslappnande barnfria fredagen men också den fartfyllda vardagen med barn? Då ska du inspireras av detta ljuvliga badrum som går i färgerna grått, turkost och vitt.

Från svensktillverkade Aspen satte vi in deras möbel Viskan 65 cm som både ger ett rejält handfat och bra med förvaringsmöjligheter i skåpet under. Vi satte också in Aspens smarta förvaringsspegeskåp som tar mycket lite plats men som är perfekt för att få undan alla de där smågrejorna.

3

 

2

Precis som Catarina har gjort kan man plocka upp den färgglada mosaiken i handdukarna och skära av lite med en färgglad orkidé. Toaletten från Ifö är lättstädad och utan massa skarvar.

De skurna plattorna från Bricmate ger tunna, fina fogar. Dessa finns i flera stolekar och i både matt och blankt.

1

Att kunna få in både tvättmaskin och torktumlare i badrummet är oerhört praktiskt. Här valde vi att ställa de på varandra så att de skulle få plats. Musikspegeln från Aspen är pricken över i:et. Här dockar du enkelt din Iphone och kan sedan njuta av din favoritmusik medans du gör dig i ordning.

Jag har precis fått mitt badrum renoverat av DittNyaBadrum i Staffanstorp. Jag blev bemött av både trevlig och kunnig personal som hjälpte till med allt från planering, 3D-ritning, tips och råd och sedan själva genomförandet. Jag kunde inte ha varit nöjdare nu när det är färdigt! /Catarina

Följ @dittnyabadrum på Instagram