Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Grön granitkeramik och mässing

Ibland blir vi helt hänförda av det vi skapar tillsammans med våra kunder. Just det här badrummet förverkligades i Lund. Granitkeramiken från Bricmate lyfter fram detaljerna och lämnar plats för både personlighet och lyx. Ett bra exempel på när summan är större än dess delar.

Swedish Green granitkeramik från Bricmate är inspirerad från svenska kolmårdsmarmorn med en vacker grön ton och beige/grå skiftningar. Den har inte använts sparsamt i det här badrummet och resultatet talar ju för sig själv. 

Spana in flera olika storlekar och utföranden på Bricmates hemsida.

Swedish Green

Badrumsmöbeln Vilan i massiv ek med delad front och vitt porslin ger liv till hela rummet. Och visst är kontrasten mellan granitkeramiken och eken iögonfallande? 

I spegeln hintas handdukstorken Rosendal i antracit från Nordhem. Med kombikoppling av vatten och elventil är den en av de populäraste handdukstorkarna i våra butiker. Testa Rosendal här i olika storlekar och färger. 

Swedish Green 1

Beslag och detaljer i mässing från Aspen och INR matchar takduschen EVO från Tapwell i både färg och stil, och ger ytterligare en dimension i upplevelsen. Toalettstolen Laufen Back-To-Wall är från DuoBad.  

Swedish Green 2

Det 8mm tjocka klarglaset från INR förstärker det robusta i granitkeramiken. INR måttanpassar kostnadsfritt sina duschglas för perfekt passform. Vi uppskattar också kontrollen det ger oss över estetiken i rummet. 

Swedish Green 3

Följ @dittnyabadrum på Instagram