Behörig våtrum Lomma 040 - 23 04 70

Drömbadrum med iPhone musikspegel

Ett helt underbart badrum med genomtänka, vackra lösningar och snedtak. Materialvalen är oklanderliga och tillsammans skapar de harmoni och stil i det ljusa badrummet på andra våningen.

Vad sägs om musikspegel där du kan docka in din iPhone, svartmålad ekkommod, inbyggd toalett och vacker glasdörr som tar en in i bastun? Låter det som en dröm? Det var det också för Anne och Tom som äntligen fick sin dröm uppfylld.

1

Vi träffade Anne & Tom och började med att rita upp deras badrum i 3D-programmet Winner. Vi tog tillsammans fram lösningar som passade i det relativt stora badrummet på andra våningen. Det är en vanlig fråga huruvida man ska kakla en snedvägg, vilket går hur bra som helst, men i det här fallet satsade vi på en vitmålad. Resultatet blev kanon som ni kan se. En kaklad snedvägg kan ibland ge känslan av att den "ramlar över en". Våra projektledare är duktiga på design och kan hjälpa till att bedöma vad som passar bäst. 

3

Neutrala färger - vitt, grått och svart - gör det enklare att skapa färgteman med t.ex. möbler, växter och handdukar. På bilden har Anne pyntat med detaljer i grönt. 

2

Det stora fönstret ger härligt med ljus och de stilrena badrumstillbehören (toalettrullehållare, reservrullehållare, toalettborste) från Smedbo är tillverkade i massic mässing och är förkromade, vilket gör att de ger 10 års garanti.

4

Duschen är en kombination mellan 800mm och 1000mm duschdörrar, vilket går alldeles utmärkt och man tar en dörr från svenska INR. Duschen Linc Niagara finns i måtten 700 / 800 / 900 / 1000 mm och går att kombinera hur man vill. Duschdörrarna finns i en mängd olika glas och INR ger 15 års garanti. Alltså, en duschhörna helt anpassad efter behovet.

Välkommen in till oss för att få ditt badrum uppritat kostnadsfritt i 3D, vi hjälper dig att hitta rätt lösningar!

Vi har gått och dragit ett par år på ombyggnaden av vårt badrum, mest p.g.a. "hantering av hantverkare". Nu anlitade vi DittNyaBadrum som totalentreprenör och ångrar oss inte en sekund. På ca 3 veckor fick vi vårt önskebadrum utan att "jaga" en endaste hantverkare. Mirek och hans kolleger skall ha en eloge för sitt proffsiga jobb och sättet att städa upp efter alla arbetsmoment. Jenny som hjälpte oss att planera och rita upp badrummet och Jimmy som samordnare har också gjort ett kanonjobb. Det är härligt att se proffs jobba!

INR Miljö 1 Duschlösning i badrum med snedtak

Vi älskar snedtak i badrum. Det som avgör den bästa duschlösningen är vilket djup ni har på rummet.

Följ @dittnyabadrum på Instagram